Text Size
Hirdetés
Hirdetés

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Az első találkozás alkalmával a legtöbb esetben egy követéses protokoll történik.

Azok a betegek alkalmasak az I’H készülékkel történő vizsgálatra és kezelésre, akik nem estek át mély vénás trombózison, nincs beépített ritmusszabályzó a szívükön, nincs beépített hallókészülékük, nem epilepsziások, nem áll fenn pitvar fibrilláció és nincsenek áldott állapotban.

Vizeletvizsgálat, EKG, pulzus- és nyelvdiagnosztika után meridián térkép készül. A tizenkét működési kör 24 végpontját háromszor mérjük végig, ebből átlagolunk, majd az első kezelés következik, a durvább energetikai zavarokat küszöböljük ki. Kontroll mérés, újabb kezelés, ismét kontroll, ismét kezelés, majd a záró mérés következik.

E sorozat után már ismerjük a beteg öt elemtan szerinti besorolását és energetikai állapotát, harmonizációs- és vitalitási indexét, yin-yang; fent-lent; bal-jobb és tűz-víz egyensúlyát, s a legfontosabbat, hol, melyik meridiánban vannak blokkok, melyek a leggyengébb meridiánok.
A vizsgálat- és kezeléssor ideje kb. 40 perc, ezalatt  további részleteket tudunk meg a beteg panaszairól.
Az alapvizsgálat rendkívül fontos, mert továbblépni több irányba is lehet, s a szakorvos dönti el, milyen vizsgálatok következzenek  a sorban.