Text Size
Hirdetés
Hirdetés

Emberi frekvenciák

PDFNyomtatásE-mail

AddThis Social Bookmark Button

Minden elemnek megvan a saját, csak rá jellemző frekvencia értéke. Az emberi szervezetet - melynek 97%-a víz - én egy frekvencia csokornak képzelem el. Legyen ez összességében akár százezerféle frekvencia együtt, egymás mellett. Egy olyan zenekar, mely ennyi hangszerből, ennyiféle hangból áll össze. Ha minden "zenész" a helyén van, ha minden hangszer tisztán szól, ha minden hang megfelelő erősségű, adott a jó közérzet, az egyén testi-lelki harmóniája.

Ha viszont valamelyik frekvencia hiányzik, netán hamisan szól, esetleg túl hangos, vagy túl halk; a betegség különböző fokozatairól beszélhetünk. Az I'health rendszer, - amit második éve használok - alkalmas ezeknek a félrecsúszott frekvenciáknak a felkutatására és a problémák rendezésére. Ha a baj még aránylag új keletű, az egyensúly könnyebben helyreállítható, ha viszont már évek óta fennálló panaszról van szó, nagyobb türelemre és kitartásra van szükség a beteg és a gyógyító részéről egyaránt.

Egy húron pendülünk, közös hullámhosszon vagyunk, szoktuk mondani. Ez igaz lehet akkor is, ha szívünknek kedves zenét hallunk; ha a csakrákra helyezett hangtál jótékony hatásait élvezzük; ha a tenyerünkben borostyánt vagy éppen hegyikristályt szorongatunk, vagy az egyénre szabott gyógynövények formájában jön velünk szembe a segítség.

Leginkább igaz ez akkor, ha pontos mérések után a számunkra leginkább fontos frekvenciákkal találkozunk. Erre szolgál az I'health fényceruzája, a lézernél háromszor erősebb jótékony sugár.